AnaSayfa / Genel / Kahve falında hac kıyafeti giymek

Kahve falında hac kıyafeti giymek

Kahve falında hac kıyafeti giymek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, günahlara, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, kariyer sahibi olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, mevki kaybına uğrayacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına işarettir.

Kahve falında hac kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda, fazla şikayet etmeksizin belli düzenlemeler yapılması gerekiyor olabilir.Çevrenizde değişiklik yapmanızı sağlayacak fırsatları kaçırmamalısınız.

Kahve falında hac kıyafetleri giymek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hac kıyafeti giymek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hac kıyafeti görmek anlaşmalardan cayılacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hacca gitmek ihram giymek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hac elbisesi giymek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz hac elbisesi giymek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin kıyafetlerini giymek sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sırtı açık kıyafet giymek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir