AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel şeyler yemek

Kahve falında güzel şeyler yemek

Kahve falında güzel şeyler yemek kardeşler arasına kara kedi gireceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine alamet eder.

Kahve falında güzel şeyler yemek gördüyseniz:

  • Aksi taktirde müsamahakar tutumlarınızın zararlarını görebilirsiniz.

Kahve falında güzel bir şey yemek kendisine gelemeyeceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine rivayet eder.

Kahve falında güzel şeyler yemek iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına tabir olunur.

Kahve falında güzel bir şey görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında güzel şeyler duymak talihin yüze güleceğine, halsizleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün verdiği şeyi yemek kendisini çok zor durumlarda bulacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına işarettir.

Kahve falında lezzetli bir şey yemek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında oruçken bir şeyler yemek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına delalettir.

Kahve falında ölüyle bir şey yemek aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir