AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel şeyler duymak

Kahve falında güzel şeyler duymak

Kahve falında güzel şeyler duymak bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına yorulur.

Kahve falında güzel şeyler duymak gördüyseniz:

  • Bazı kıskanç kişiler sizi engelleyebilir.

Kahve falında güzel şeyler duymak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında güzel bir şey yemek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında güzel şeyler yemek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, hayatının düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güzel bir şey görmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine rivayet eder.

Kahve falında bir şeyin patladığını duymak büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir şeyler duymak zamanla daha çok para elde edeceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına işarettir.

Kahve falında iyi şeyler duymak bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, işlerinde aksama olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden güzel söz duymak yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir