AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercinlere ekmek vermek

Kahve falında güvercinlere ekmek vermek

Kahve falında güvercinlere ekmek vermek büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güvercinlere ekmek vermek gördüyseniz:

  • Sanatsal veya yaratıcılık isteyen konularda zihniniz çok açık olabilir veya duygusal anlamda hayallere dalabilirsiniz.

Kahve falında güvercinlere ekmek vermek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güvercinlere ekmek atmak fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercine ekmek vermek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz güvercin öldürmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına yorulur.

Kahve falında üç beyaz güvercin görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında kafası kopuk güvercin görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında elinde beyaz güvercin görmek ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz güvercin sürüsü görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir