AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercinle uçmak

Kahve falında güvercinle uçmak

Kahve falında güvercinle uçmak işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercinle uçmak gördüyseniz:

  • Açık olmayan durumları aydınlatmak için soru sormak gerekebilir.

Kahve falında güvercin olup uçmak hastalıklarından kurtulacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercin olup uçmak büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin gibi uçmak adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercinle uçmak sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine delalettir.

Kahve falında iki beyaz güvercin görmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürü halinde güvercin görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin yemi görmek rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kartal ve güvercin görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir