Kahve falında güvercinle oynamak

Kahve falında güvercinle oynamak güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, parasını dikkatli harcayacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında güvercinle oynamak gördüyseniz:

  • Yardımlarınızın kısa sürede karşılığını alabilirsiniz.

Kahve falında güvercinle oynamak yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında çok sayıda güvercin görmek dinini yaşayacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güvercinlerin çiftleştiğini görmek gönül sızılarının dineceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında pencerede güvercin görmek helal ve geniş rızık elde edeceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz güvercin beslemek sorunsuz geçeceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında kafesde güvercin görmek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor güvercin görmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, itibar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eve güvercin girdiğini görmek emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir