AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin çağırmak

Kahve falında güvercin çağırmak

Kahve falında güvercin çağırmak gün sayacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, içebileceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında güvercin çağırmak gördüyseniz:

  • İsteklerinize ulaşmak için bilginizi, tecrübenizi arttırabilir, yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Kahve falında güvercin çağırmak herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, geçim derdi yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemeğe misafir çağırmak yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, en zor zamanda yalnız kalacağına yorulur.

Kahve falında polis çağırmak eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında kocasını çağırmak çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eve misafir çağırmak hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi çağırmak her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunu çağırmak çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini iftara çağırmak daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir