AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi çağırmak

Kahve falında kedi çağırmak

Kahve falında kedi çağırmak isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında kedi çağırmak gördüyseniz:

  • Ani hareketlerde bulunmadan veya ani tepkiler vermeden önce, olumsuz sonuçlarını gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında kedi çağırmak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polisi çağırmak doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, paslı bir çiviye basabileceğine rivayet eder.

Kahve falında kızını çağırmak iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına inanılır.

Kahve falında bir ölünün seni çağırdığını görmek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında ölen birinin kendini çağırdığını görmek ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, güzel günlere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ölünün seni çağırdığını görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini çağırmak bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında birine çağırmak büyük bir özgüven kazanacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir