AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın kaydığını görmek

Kahve falında arabanın kaydığını görmek

Kahve falında arabanın kaydığını görmek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında arabanın kaydığını gördüyseniz:

  • Birbirinizle yüz yüze gelmeseniz bile diğer tarafın fikirlerine gereğinden fazla önem veriyor olabilirsiniz.

Kahve falında arabanın kaydığını görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine inanılır.

Kahve falında arabanın karda kaydığını görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine rivayet eder.

Kahve falında arabanın ön koltuğuna oturmak iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine işaret eder.

Kahve falında arabanın ön koltuğunda oturmak yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına delalettir.

Kahve falında arabanın üstünde kan görmek daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın görmek yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın içini temizlemek zaferlere doymayacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kendi arabanı satmak işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir