AnaSayfa / Genel / Kahve falında gurbete gitmek

Kahve falında gurbete gitmek

Kahve falında gurbete gitmek işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, mal kaybına uğrayacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, başarılı ve kazançlı olacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında gurbete gitmek gördüyseniz:

  • Askıda kalmış finansal veya hukuki konuları çözmeniz gerekiyor.

Kahve falında gurbete gitmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında gurbete gelin gitmek yeni projelere atılacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gurbetteki eşini görmek anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine işarettir.

Kahve falında gurbetteki birini görmek ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, talihin yüze güleceğine rivayet eder.

Kahve falında gurbetçi görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında gurbete gittiğini görmek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında gurbette görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gurbetteki akrabayı görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir