AnaSayfa / Genel / Kahve falında gurbetteki eşini görmek

Kahve falında gurbetteki eşini görmek

Kahve falında gurbetteki eşini görmek kudret ve hidayet sahibi olacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, işlerin günden güne bozulacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işaret eder.

Kahve falında gurbetteki eşini gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı kabul etmeli, değişimden korkmamalısınız.

Kahve falında gurbetteki eşini görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında gurbetten gelen birini görmek karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında gurbete gelin gitmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına işaret eder.

Kahve falında gurbete çıkmak başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gurbetçi görmek fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, makamını garantileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gurbete gitmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Kahve falında gurbette olan birinin geldiğini görmek hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gurbette görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir