Kahve falında gurbetteki birini görmek

Kahve falında gurbetteki birini görmek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, yaşama isteğinin artacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına inanılır.

Kahve falında gurbetteki birini gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi doğru değerlendirebilirseniz bir sonraki adımda neler yapacağınızı daha kolay kavrayabilirsiniz.

Kahve falında gurbete gitmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına inanılır.

Kahve falında gurbetten gelmek eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin gurbete gittiğini görmek içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında gurbetteki birini görmek hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında gurbetten birinin geldiğini görmek mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında gurbete gittiğini görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, parasını ve malını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında gurbetçi görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gurbetteki eşini görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top