AnaSayfa / Genel / Kahve falında gurbetteki akrabayı görmek

Kahve falında gurbetteki akrabayı görmek

Kahve falında gurbetteki akrabayı görmek ticarette yol katedeceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında gurbetteki akrabayı gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirici aktivitelerin geri dönüşü olumlu olabilir.

Kahve falında gurbetteki akrabayı görmek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gurbete çıkmak ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gurbetten birinin geldiğini görmek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gurbetteki eşini görmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında gurbette görmek ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gurbetteki oğlunu görmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gurbette olan birinin geldiğini görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gurbette olan birini görmek canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir