AnaSayfa / Genel / Kahve falında günlük yazmak

Kahve falında günlük yazmak

Kahve falında günlük yazmak elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, ruhsal korkularından da arınacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında günlük yazmak gördüyseniz:

  • Elinizde iyi kartlar olması onları en iyi şekilde kullanacağınızı garanti edemez, sadece oyunu kolaylaştırabilir.

Kahve falında günlük yazmak kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında günlük görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında günlük ped görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının günlüğünü okumak karlı ortaklıklara gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında günlük güneşlik hava görmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında günlük defteri görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında günlük güneşlik görmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında birinin günlüğünü okumak çok büyük mutluluk yaşanacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir