AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının günlüğünü okumak

Kahve falında başkasının günlüğünü okumak

Kahve falında başkasının günlüğünü okumak art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, hasta olanın da iyileşeceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, onun kıymetini her daim bileceğine, yeni işlere atılacağına, mutluluk dolu haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının günlüğünü okumak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında birinin günlüğünü okumak işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının günlüğünü okumak rakiplerine yenileceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına alamet eder.

Kahve falında günlük okumak sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına tabir olunur.

Kahve falında günlük görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında günlük yazmak sıcakkanlı bir kişi olunacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında günlük güneşlik hava görmek kazançlı işler yapacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında günlük ped görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında günlük tutmak maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir