AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşten kaçmak

Kahve falında güneşten kaçmak

Kahve falında güneşten kaçmak isteklerinize kavuşacağınıza, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına yorulur.

Kahve falında güneşten kaçmak gördüyseniz:

  • Tüm hünerinizi gösterin.

Kahve falında güneşten kaçmak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına delalet eder.

Kahve falında üzerine güneş doğmak Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına işaret eder.

Kahve falında yağmurdan sonra güneş açtığını görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına alamet eder.

Kahve falında evine güneş doğduğunu görmek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güneş yağmuru görmek yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, borçlarının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güneş tutulduğunu görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına yorulur.

Kahve falında güneşi beyaz görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında güneşin doğudan battığını görmek sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, istediği makama geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir