AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşi beyaz görmek

Kahve falında güneşi beyaz görmek

Kahve falında güneşi beyaz görmek zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güneşi beyaz gördüyseniz:

  • Belli bir olay veya durum için fazlaca gayret göstermeye değip değmeyeceğini iyi hesaplamalısınız.

Kahve falında güneşi beyaz görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz güneşlik görmek çok büyük sorunlar yaşayacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz güneş gözlüğü görmek tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğü denemek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında güneş resmi görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine yorulur.

Kahve falında güneşin söndüğünü görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güneşin ısıttığını görmek başka insanları aldatmasına engel olacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ay yıldız güneş görmek her daim bereketli işler yapacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir