AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneş batımı görmek

Kahve falında güneş batımı görmek

Kahve falında güneş batımı görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, sevdiği birine hediye alacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güneş batımı gördüyseniz:

  • Fazla temkinli davranıyor ya da aynı anda pek çok işe koşturuyor olabilirsiniz.

Kahve falında güneşin batışını izlemek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güneşin batıdan doğduğunu görmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güneşin batışını seyretmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında güneş batışını görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, yalnız hissetmeye delalet etmektedir.

Kahve falında güneşin batıdan doğuşunu görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında güneşin batıp doğduğunu görmek atılan adımların zarar vereceğine, koyu muhabbette kalacağına rivayet eder.

Kahve falında güneşin doğuşunu ve batışını görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına yorulur.

Kahve falında güneş batışını izlemek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir