AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş ve altın görmek

Kahve falında gümüş ve altın görmek

Kahve falında gümüş ve altın görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, işlerinin yarım kalacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında gümüş ve altın gördüyseniz:

  • Fiziksel dağınıklığınız olabilir.Unutkanlık, sağa sola çarpmak veya birşeyler kırmak gibi şeylere dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında altın gümüş yüzük görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine alamet eder.

Kahve falında altın ve gümüş yüzük takmak sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın gümüş yüzük takmak kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, zararların üst üste geleceğine yorulur.

Kahve falında altın ve gümüş kolye görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında gümüş ve altın yüzük görmek fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın ve gümüş yüzük görmek farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında altın gümüş kolye görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş ve altın görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir