AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş satmak

Kahve falında gümüş satmak

Kahve falında gümüş satmak kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, amacına nail olacağına, sorunlarından kurtulacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş satmak gördüyseniz:

  • Aldatılmanız veya kötü niyet olmasa da size yanlışlıkla bozuk şeyler satılması ihtimali var.

Kahve falında gümüş takı satmak lüksüne de lüks katacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş satmak çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında gümüş yüzük satmak sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine işarettir.

Kahve falında gümüş erkek yüzüğü görmek geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gümüşlerinin çalındığını görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, koyu sohbetler edeceğine delalet eder.

Kahve falında gümüş madeni görmek büyük işlerin ortaya konulacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında gümüş yüzük takmak kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş temizlemek tüm dileklerinin gerçek olacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir