AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş renkli elbise görmek

Kahve falında gümüş renkli elbise görmek

Kahve falında gümüş renkli elbise görmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş renkli elbise gördüyseniz:

  • Pazarlıklar esnasında elinizi güçlü tutmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında gümüş renkli elbise görmek aşık olacağına, yüksek mertebeye geleceğine alamet eder.

Kahve falında gümüş renkli elbise giymek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına delalettir.

Kahve falında gümüş renk elbise giymek girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gümüş renkli silah görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında gümüş renkli ayakkabı görmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında gümüş renkli yılan görmek prestij kazanılacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş renk ayakkabı görmek diplomalı kimse olacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine delalettir.

Kahve falında gümüş renk araba görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir