AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş renkli balık görmek

Kahve falında gümüş renkli balık görmek

Kahve falında gümüş renkli balık görmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, işinde dar boğaza gireceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında gümüş renkli balık gördüyseniz:

  • İleride, şu an olduğu gibi kalmasına izin verdiğiniz şeyler olursa, zaman içinde yanlış karar verdiğinizi düşünme ihtimaliniz var.

Kahve falında gümüş renkli balık görmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, işlerinin aksayacağına alamet eder.

Kahve falında gümüş renk görmek aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş renkli yılan görmek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, işlerini toparlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş renkli silah görmek ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında gümüş renkli ayakkabı görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında gümüş renk araba görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş renkli elbise giymek kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında gümüş renk ayakkabı görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir