AnaSayfa / Genel / Kahve falında ata lira görmek

Kahve falında ata lira görmek

Kahve falında ata lira görmek koyu sohbetler edeceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, neşeleneceğine, bol dua edeceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, atılan adımların zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında ata lira gördüyseniz:

  • Kısa yoldan ilerlemeye çalışırsanız sonuçları istendiği şekilde olmayabilir.

Kahve falında ata lira bulmak sorunlu bütün olayların düzeleceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ata lira görmek insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lira altın görmek dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüden altın lira almak bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yirmi lira görmek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında gümüş lira görmek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, bolluk ve bereket yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüz lira almak maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki lira görmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir