AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş bilezik taktığını görmek

Kahve falında gümüş bilezik taktığını görmek

Kahve falında gümüş bilezik taktığını görmek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yeni bir eve taşınılacağına, büyük emekler vereceğine delalet eder.

Kahve falında gümüş bilezik taktığını gördüyseniz:

  • Ne yaparsanız yapın hızınızı yükseltmek zorundasınız.

Kahve falında gümüş bilezik taktığını görmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında gümüş yüzük taktığını görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, sorunlarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş kolye taktığını görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının gümüş yüzük taktığını görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında gümüş alyans taktığını görmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının gümüş yüzük taktığını görmek kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin bilezik taktığını görmek işte başarılı adımlar atılacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında koluna altın bilezik taktığını görmek falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir