AnaSayfa / Genel / Kahve falında gülerken görmek

Kahve falında gülerken görmek

Kahve falında gülerken görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gülerken gördüyseniz:

  • Olumlu olayları sevdiğiniz kişilerle paylaşabilirsiniz.

Kahve falında yaşayan birini gülerken görmek kem gözlü insanların uzaklaşacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine yorulur.

Kahve falında saça kırmızı gül takmak işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliye kırmızı gül vermek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında gül tohumu almak iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gül demeti almak gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine yorulur.

Kahve falında camdan gül görmek maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir buket gül görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine yorulur.

Kahve falında beyaz gül almak çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir