AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarpan balık görmek

Kahve falında çarpan balık görmek

Kahve falında çarpan balık görmek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, günü birlik tatillere çıkacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, yapacağı planların altüst olacağına, onlardan fayda göreceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine delalet etmektedir.

Kahve falında çarpan balık gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında çarpan balık görmek sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine yorulur.

Kahve falında bir çocuğa araba çarptığını görmek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bir insana araba çarptığını görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine araba çarptığını görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine yorulur.

Kahve falında başkasına araba çarptığını görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine yorulur.

Kahve falında aileden birine araba çarptığını görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında cezaya çarptırılmak iç açıcı sözlere, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında trenin çarptığını görmek başarılı işlere imza atılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir