AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri jip görmek

Kahve falında gri jip görmek

Kahve falında gri jip görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, parasını ve malını kaybedeceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında gri jip gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınıza karışan veya zarar verebilecek kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında her yeri gri görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gri kurt görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında gri renk araba görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gri hırka giymek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında parlak gri görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında gri renkli kedi görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gri renk gömlek görmek çok daha büyük adımların atılacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gri topuklu ayakkabı görmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir