AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak gri görmek

Kahve falında parlak gri görmek

Kahve falında parlak gri görmek amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak gri gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler, iş arkadaşlarınız, içerisinde yaşadığınız gruplar veya genel anlamda dünyamız için faydalı çalışmalar yapabilir, yardım kuruluşlarında çalışabilirsiniz.

Kahve falında parlak gri görmek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, hayırlı ve güzel olacağına işarettir.

Kahve falında parlak gri renk görmek çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında gri renk güvercin görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, ticaretinin genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında her yeri gri görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gri renkli fare görmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gri silah görmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında gri renk kazak görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında gri ayı görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir