AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri abiye görmek

Kahve falında gri abiye görmek

Kahve falında gri abiye görmek takdir toplayacağına, aşık olacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına işarettir.

Kahve falında gri abiye gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamamanız yolunda giden şeyleri aksatabilir.

Kahve falında gri abiye görmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine işarettir.

Kahve falında abiye elbise bakmak daha rahat bir hayata kavuşulacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı siyah abiye giymek meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında abiye ayakkabı giymek zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine yorulur.

Kahve falında abiye elbise giydiğini görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz abiye elbise giymek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şık abiye giymek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına tabir olunur.

Kahve falında abiye çanta görmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir