AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünü kanlanmış görmek

Kahve falında gözünü kanlanmış görmek

Kahve falında gözünü kanlanmış görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, bir koyduğu işten üç alacağına rivayet eder.

Kahve falında gözünü kanlanmış gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızda veya bir süredir çaba harcadığınız konularda dikkatler üzerinizde olabilir.

Kahve falında kan çanağı göz görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözlerini kanlanmış görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında gözünde kan görmek birçok iş kapısının açılacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin gözünden kan geldiğini görmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında gözü kanlanmış görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göz kan görmek kötü durumlara düşürüleceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözlerinde kan görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerinden kan aktığını görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir