AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünde kan görmek

Kahve falında gözünde kan görmek

Kahve falında gözünde kan görmek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, lüksüne de lüks katacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında gözünde kan gördüyseniz:

  • Sakin olmanızda fayda var.

Kahve falında gözlerinde kan görmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında göz kan görmek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göz kanlanması görmek iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, rütbesinin yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında kan çanağı göz görmek elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, çok güzel günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında gözünden kan aktığını görmek maddi olarak büyük getirisi olacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözlerini kanlanmış görmek afiyete ereceğine, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlerinden kan akmak yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözünden kan geldiğini görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir