AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünde arpacık görmek

Kahve falında gözünde arpacık görmek

Kahve falında gözünde arpacık görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, ters giden durumların düzeleceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözünde arpacık gördüyseniz:

  • Özel olarak görüşeceğiniz bir kişinin belli amaçlarınızı gerçekleştirmenizi sağlamanızda faydası olabilir.

Kahve falında gözünde arpacık görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında gözünde arpacık çıktığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının gözünde arpacık görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arpacık çıktığını görmek çok güzel günler göreceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arpacık soğanı ekmek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında arpacık görmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arpacık soğan görmek istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında gözde arpacık görmek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, ele geçen kazancın azalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir