AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden zarar görmek

Kahve falında birinden zarar görmek

Kahve falında birinden zarar görmek kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine işarettir.

Kahve falında birinden zarar gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya evinizde ya da gayri menkullerle ilgili konularda özel yaşamınızla ilgili planlarınıza uyan değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında zararsız deprem görmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında depremden zarar görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında birine zarar vermek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine alamet eder.

Kahve falında maddi zarara uğramak hayallerindeki eve sahip olacağına, neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kediye zarar vermek hem amaçlarına nail olamayacağına, moralinin yükseleceğine yorulur.

Kahve falında zarara uğramak içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zararsız ayı görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına alamet eder.

Kahve falında arabama zarar verdiğini görmek hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir