AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerini güzel görmek

Kahve falında gözlerini güzel görmek

Kahve falında gözlerini güzel görmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, zorluklarla boğuşulacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına yorulur.

Kahve falında gözlerini güzel gördüyseniz:

  • Sinirlerinizi bozan bazı fikir veya anlaşmalardan vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında gözlerini çok güzel görmek büyük başarıya ulaşılacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında gözlerinin çok güzel olduğunu görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok güzel gözler görmek olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına delalettir.

Kahve falında gözlerinin güzel olduğunu görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına delalettir.

Kahve falında güzel göz görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel mavi göz görmek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında güzel gözlü bebek görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güzel gözlü birini görmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir