AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok güzel gözler görmek

Kahve falında çok güzel gözler görmek

Kahve falında çok güzel gözler görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına işaret eder.

Kahve falında çok güzel gözler gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında mavi gözlü güzel bebek görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok güzel gözler görmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel gözlü eşek görmek bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, amacına ulaşmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü güzel kadın görmek Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine alamet eder.

Kahve falında çok güzel göz görmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerini güzel görmek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında gözlerinin çok güzel olduğunu görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında güzel gözlü birini görmek aynı zamanda da korunup kollanacağına, insanları kıracağına, üzeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir