AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerinin çok güzel olduğunu görmek

Kahve falında gözlerinin çok güzel olduğunu görmek

Kahve falında gözlerinin çok güzel olduğunu görmek öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlerinin çok güzel olduğunu gördüyseniz:

  • Erkekseniz karşı cins ilişkileri, kadınsanız parasal açıdan şanslı olabilirsiniz.

Kahve falında güzel göz görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel gözlü birini görmek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında güzel gözlü olmak maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına inanılır.

Kahve falında mavi gözlü güzel bebek görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, ruhuna hayrat yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi gözünü güzel görmek hayırlı terfiler alınacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kendi gözlerini güzel görmek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, istediği gibi bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında gözleri güzel görmek hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında güzel gözlü eşek görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir