AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel gözlü bebek görmek

Kahve falında güzel gözlü bebek görmek

Kahve falında güzel gözlü bebek görmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, ilim irfan öğreneceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, önün açılacağına, artık rahat bir nefes alacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına inanılır.

Kahve falında güzel gözlü bebek gördüyseniz:

  • Fikir sahibi olmadığınız konular yerine bildiğiniz konularla ilgilenirseniz daha başarılı olursunuz.

Kahve falında mavi gözlü güzel bebek görmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında güzel gözlü bebek görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında güzel gözlü olmak az da olsa feraha çıkılacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında gözleri güzel görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok güzel göz görmek her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok güzel gözler görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi gözlü güzel kadın görmek bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi gözünü güzel görmek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir