AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri kızarmak

Kahve falında gözleri kızarmak

Kahve falında gözleri kızarmak para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, acılarını dindireceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine rivayet eder.

Kahve falında gözleri kızarmak gördüyseniz:

  • Gerçeklerle yüzleşmeli, kafanızdan geçenleri kibar bir dille dile getirmelisiniz.

Kahve falında ağlamaktan gözleri kızarmak deşarj olacağına, sermaye kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında gözleri kızarmak olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerin kızardığını görmek rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına yorulur.

Kahve falında yüzünün güneşten kızardığını görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına alamet eder.

Kahve falında ağlamaktan kızarmak sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, düşmanına galip geleceğine delalettir.

Kahve falında başkasının yüzünün kızardığını görmek kazançlı olacağı işlere gireceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Kahve falında balık kızarmak sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünün kızardığını görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir