AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün kızardığını görmek

Kahve falında yüzünün kızardığını görmek

Kahve falında yüzünün kızardığını görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünün kızardığını gördüyseniz:

  • Huzurunuzu korumak için elinizden geleni yapın.

Kahve falında yüzünün güneşten kızardığını görmek bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünün kızardığını görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine delalettir.

Kahve falında yüzü kızarmak geniş rızık elde edeceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında yüzünün kızardığını görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, sevineceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının yüzünün kızardığını görmek çıkış yolları bulacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yüzünün kızardığını görmek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında yüzün kızardığını görmek alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına alamet eder.

Kahve falında sırtının kızardığını görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir