AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabada sürüklenmek

Kahve falında arabada sürüklenmek

Kahve falında arabada sürüklenmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, işlerin daha kötüye gideceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, ferah bir döneme girileceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına inanılır.

Kahve falında arabada sürüklenmek gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkmak ya da normalin dışında tepkiler vermek istemenize rağmen bazı kaygılar ya da korkular sizi durduruyor.

Kahve falında araba sürüp çarpmak evlilik yolunda engeller çıkacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına işaret eder.

Kahve falında araba sürüyor görmek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sürü araba görmek başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine inanılır.

Kahve falında arabada sürüklenmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk sürüsü görmek iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sürü görmek refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü uğur böceği görmek geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine yorulur.

Kahve falında sürü halinde fare görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir