AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabada sürmek

Kahve falında arabada sürmek

Kahve falında arabada sürmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabada sürmek gördüyseniz:

  • Verdiğiniz karlara veya attığınız imzalara sadık kalmalısınız.

Kahve falında mavi renkli araba sürmek yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelin arabası sürmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine alamet eder.

Kahve falında güzel bir araba sürmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında araba ve bisiklet sürmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, engellerden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında suda araba sürmek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına yorulur.

Kahve falında ilk defa araba sürmek hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına rivayet eder.

Kahve falında deniz üzerinde araba sürmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yokuş yukarı araba sürmek onunla mutlu bir yuva kuracağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir