AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel bir araba sürmek

Kahve falında güzel bir araba sürmek

Kahve falında güzel bir araba sürmek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında güzel bir araba sürmek gördüyseniz:

  • Şu sıralar tanışacağınız yeni insanlarla kalıcı dostluklar kurmanız mümkün.

Kahve falında güzel araba sürmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok güzel araba sürmek bazı sırların açığa çıkacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güzel bir araba sürmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında mercedes araba sürmek işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, terfi alacağına rivayet eder.

Kahve falında freni tutmayan araba sürmek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında karın üstünde araba sürmek istenmeyen bir yolculuğa, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının araba sürmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında toprak yolda araba sürmek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir