AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeyi görüp namaz kılmak

Kahve falında kabeyi görüp namaz kılmak

Kahve falında kabeyi görüp namaz kılmak eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, ayrılık yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Kahve falında kabeyi görüp namaz kılmak gördüyseniz:

  • Genelde karmaşık bir yapı içinde olacaksınız.

Kahve falında kabeyi görüp namaz kılmak maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında görülen namaz kılmak kırılan umutların tekrar filizleneceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabede akşam namazı kılmak kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kabede yanlış namaz kılmak karlı işler alacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kabede namaz kıldığını görmek üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabede namaz kıldırmak makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabeye doğru namaz kılmak onunla yaşamını birleştireceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabenin içinde namaz kıldığını görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, amacına ulaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir