AnaSayfa / Genel / Kahve falında ihtilam olduğunu hatırlamamak

Kahve falında ihtilam olduğunu hatırlamamak

Kahve falında ihtilam olduğunu hatırlamamak sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına işarettir.

Kahve falında ihtilam olduğunu hatırlamamak gördüyseniz:

  • İddialı hedefler koymanız durumunda gerçekleştirmeniz zor olabilir.

Kahve falında ihtilam olduğunu hatırlamamak beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında sürekli ihtilam olmak haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ihtilam olmak iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ihtilam olmamak oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ihtilam olduğunu görmek sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında görüleni hatırlamamak yeni ve isabetli adımlar atılacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında isim hatırlamamak ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine rivayet eder.

Kahve falında gördüklerini hatırlamamak ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir