AnaSayfa / Genel / Kahve falında görme engelli görmek

Kahve falında görme engelli görmek

Kahve falında görme engelli görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında görme engelli gördüyseniz:

  • Kafanızdaki kuruntulardan biran önce kurtulmalısınız.

Kahve falında sağlam birini engelli görmek gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına inanılır.

Kahve falında engelli erkek görmek hanesindeki rızkın da artacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında engelden atlamak fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında engelli birine aşık olmak her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında işitme engelli görmek tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında engelli birine yardım ettiğini görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine yorulur.

Kahve falında engeli aşmak anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında görme engelli görmek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir