AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymun goril görmek

Kahve falında maymun goril görmek

Kahve falında maymun goril görmek mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, diplomalarının artacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında maymun goril gördüyseniz:

  • Bir kimseye yabancılaşabilir, ayrılabilirsiniz.

Kahve falında maymun goril görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında goril ve maymun görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük goril görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına yorulur.

Kahve falında goril sevmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük goril görmek ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, insanları kıracağına delalettir.

Kahve falında gorille konuşmak mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah goril görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında goril olduğunu görmek kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir