AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabada gittiğini görmek

Kahve falında arabada gittiğini görmek

Kahve falında arabada gittiğini görmek iş projelerinin gerçek olacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına inanılır.

Kahve falında arabada gittiğini gördüyseniz:

  • Aşırı duygusallığınızı bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında tekeri patlak araba görmek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı renk araba görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla denize girmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına yorulur.

Kahve falında suyun içinde araba sürmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bolluk ve bereket yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla birinin ezildiğini görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayı durduramamak çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı küçük araba görmek makama ve rızka sahip olacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayı arka koltuktan kullanmak işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir