AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayı durduramamak

Kahve falında arabayı durduramamak

Kahve falında arabayı durduramamak eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, günden güne kazancının artacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, kem gözlere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabayı durduramamak gördüyseniz:

  • Neyse ki, bunu başarabilecek bir kişi varsa, o da sizsiniz.

Kahve falında arabayı durduramamak falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında giden arabayı durdurmak kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kazancın çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayı durduramadığını görmek işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında araba durdurmak hayırlı işlere imza atacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına yorulur.

Kahve falında arabayla uçurumun kenarında durmak hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında arabayı zor durdurmak büyük bir başarıya ulaşılacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayı durdurmak büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, hayırlı kapılar açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayı durdurmaya çalışmak bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir