AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla birinin ezildiğini görmek

Kahve falında arabayla birinin ezildiğini görmek

Kahve falında arabayla birinin ezildiğini görmek hedefine çok kolay ulaşacağına, beklediklerini duyacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine inanılır.

Kahve falında arabayla birinin ezildiğini gördüyseniz:

  • Kendi ihtiyaçlarınızı diğerlerinin isteklerinin önüne çıkartın.

Kahve falında siyah arabaya binmek zenginliğin kapılarının açılacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla takip edilmek güzel ameller işleyeceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında el arabasıyla kum taşımak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah araba yıkamak sevdikleri ile bir arada olacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil arabaya binmek geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine delalettir.

Kahve falında dolu araba görmek rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mercedes araba sürmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla hayvana çarpmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir