AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz ve gökyüzü görmek

Kahve falında deniz ve gökyüzü görmek

Kahve falında deniz ve gökyüzü görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, gönül sızılarının dineceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, şansının ve bahtının döneceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında deniz ve gökyüzü gördüyseniz:

  • Yani kimseden yardım istemeden, kendi çabalarınızla bir şeyler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında denizi gökyüzünde görmek kudreti ve cesareti bulacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünü deniz gibi görmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde deniz görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünden denize düşmek içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünün deniz olduğunu görmek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünü deniz olarak görmek elindekini de bitireceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz ve gökyüzü görmek ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünü deniz görmek maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir